Известие

Collapse
No announcement yet.

Необичаен звук при завиване и в дупки! Рейка?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Необичаен звук при завиване и в дупки! Рейка?

Здравейте, колеги!
    Значи проблема ми е от около 2 седмици. Тогава за пръв път го чух този звук. Бих го определил като пукане идващо от дясна предна гума. При навиване на пълен десен също се чува нещо подобно, както и леко скърцане. Какво е според вас?
    Мерси предварително на отзовалите се

Шарнир на горен носач, шарнир на долен носач, биалетка, по малко вероятно, но защо не тампони на долен носач, още по малко вероятно, но защо не тампони на горен, рейката е за десерт, преди също така рядката възможност да не ти е затегнат болта на амортис отгоре, ако е имало интервенция.......
    Това никой не може да ти каже категорично докато е зад клавиатурата, трябва си канал или подемник, и някой дето да гледа.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Човек, на 2 майстора бях, преди 2 месеца първият път - бях на стенд и той ми каза че ходова част е перфектна - шарнири, тампони, амортисьори. Когато се появи проблема отидох на друг майстор, той каза същото - каза най вероятно рейката е сдала багажа, аз не разбирам от алфи - ходи на сервиз и тва беше. Какво препоръчвате вие?

Comment

Още един оглед от майстор занимаващ се с алфи и евентуално рециклиране на рейката!
        156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

Ако не е от ходовата част и го чуваш при навит пълен волан и звука казваш,че е пукащ.На мен ми прилича повече като на заминало каре.
          sigpicAlfa Romeo

Comment

аз го имам същото. тампон на долен носач.
            1.9JTD 105+

Comment

Препоръчителен техник в Пловдив?

Comment

Първоначално публикувано от topper Покажи съобщение
                Ако не е от ходовата част и го чуваш при навит пълен волан и звука казваш,че е пукащ.На мен ми прилича повече като на заминало каре.
                Споделям мнението на колегата..и при мен се чува същото и се оказа каре

Comment

При мен като беше на пълен десен се чуваше отляво.
                  Оправи се след смяна на горен носач и два тампона, ама кои точно, не мога да обясня.
                  I came, I saw, I ran away screaming

Comment

Първоначално публикувано от Marin_V Покажи съобщение
                    Здравейте, колеги!
                    Значи проблема ми е от около 2 седмици. Тогава за пръв път го чух този звук. Бих го определил като пукане идващо от дясна предна гума. При навиване на пълен десен също се чува нещо подобно, както и леко скърцане. Какво е според вас?
                    Мерси предварително на отзовалите се
                    Обикновено рейката на 156 започва да тропа в краката на водача точно под волана ако не е тампон или шарнир нека ти прегледат вътрешните накрайници на рейката по принцип са много корави но се случва да здават багажа.
                    156 1,8 ТS 99
                    Nissan Murano 2005

Comment

при мен беше подобно при пълен десен се чуваше само тропане оказа се каре
                      sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                      Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Working...
                      X